top of page

Palvelumme

Tarjoamme tilavuokrausta unelmiesi toteuttamiseen! Meiltä on saatavilla myös ammattilaisen valokuvauspalvelut.

 

Järjestä navetan ylisille rakennetussa lumoavassa juhlatilassa esimerkiksi häät, perhejuhlat, vuosipäivät, yritysjuhlat, virkistyspäivät tai tyhy-päivät.

IMG_3987_edited.jpg

Perustiedot

370m2 tilaamme mahtuu helposti juhlimaan ja ruokailemaan 150 henkeä. Juhlia ja tapahtumia meillä voi järjestää huhtikuulta lokakuulle. Tila on esteetön ja sellaisenaan tunnelmallisen lumoava, joten suurta koristelua ei välttämättä tarvita. Kaikki rekvisiitta ja tarpeisto on vapaasti käytettävissä, siirrettävissä ja erilaisiin tarpeisiin muokattavissa. 

Hinnaston pääset katsomaan täältä

Tekniikka

Tarjoamme käyttöönne Wi-Fin, videotykit ja valkokankaat tilan molemmissa päädyissä, langattomat mikrofonit, ammattitasoisen säädettävän valaistuksen sekä korkeatasoisen äänentoistolaitteiston. Tanssit diskopallon alla ovat valmiit alkamaan! 

IMG_6657.jpeg
IMG_4292_edited.jpg

Majoitus

Meillä on majoitusyhteistyö Hotelli Sveitsin kanssa.  Asiakaskoodillamme saa -15% alennusta päivän hinnasta nettivarauksen kautta. Huonevaraus on mahdollista tehdä noin vuosi ennen juhlapäivää. 

https://www.hotelsveitsi.fi

Rekvisiitat

Kaikki rekvisiitta ja tarpeisto on vapaasti käytettävissä, siirrettävissä ja erilaisiin tarpeisiin muokattavissa. Karkkibuffet, pöytäkoristeet jne.

IMG_2646.jpeg
IMG_9616-2.jpg

Valokuvauspalvelu

Yrityksestämme löytyy myös ammattikuvaajan valokuvauspalvelut @eveliinatikkanenphotography toimesta.

Kuvagalleriaan>

Lähellä

Lahti 49km (40min)
Hämeenlinna 45km (29min)
Hyvinkää 22km (24min)
Riihimäki 14km (13min)
Mäntsälä 33km (31min)
Helsinki 83km (60min)

 

Lähimmät juna-asemat ovat Hikiällä ja Oitissa, molemmat viiden kilometrin päässä. 

Hausjärven vuonna 1789 valmistunut komea puukirkko sijaitsee vain 1,6 kilometrin päässä meiltä. Hääväki voi kauniina kesäpäivänä halutessaan jopa kävellä kirkolta juhlapaikalle 20 minuutissa samalla hämäläistä maalaismaisemaa ihaillen.

IMG_8134.jpeg
bottom of page